Superliga kreće sa loptama kojima se igra u Engleskoj!

Izvor: Telegraf.rs, 15.Feb.2017, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Superliga kreće sa loptama kojima se igra u Engleskoj!

Prolećna polusezona Superlige igraće se sa loptama Najk Ordem 4, koja je aktuelna u engleskoj Premijer ligi.

U jesenjem delu sezone se igralo sa loptama Ordem 3, i to pošto se dugo igralo sa Select loptama na koje su se žalili brojni igrači, poput Luisa Ibanjeza, ubojitog izvođača prekida. Zvezda je objavila i fotografiju sa prvog treninga novajlije Viveirosa, i to sa novom loptom spremnom za nastavak prvenstva u Srbiji.

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) on Feb 15, 2017 at 3:30am PST

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

PROMENA U SUPERLIGI: Zvezda otkrila kojim loptama će se igrati u prolećnoj polusezoni (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 15.Feb.2017

Dugo se igralo sa ‘Selekt’ loptama, pa se prešlo na ‘Najkove’ dosta slične prethodnima, a sada će lopte u Superligi imati potpuno novi dizajn.. . U prvom delu sezone videli smo nekoliko lepih golova, nadajmo se da će tako biti i u proleću pred nama. Polusezona počinje već u petak.. Crvena...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.