Sudbina okrenula leđa Crvenoj zvezdi: Moneke izneo nestvarne detalje sa aerodroma

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2024, 22:22

Sudbina okrenula leđa Crvenoj zvezdi: Moneke izneo nestvarne detalje sa aerodroma

Mogao je da ne dođe na meč.

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su 22. kolu Evrolige rezultatom 91:90. Jedan od junaka pobede bio je Čima Moneke, koji je imao neverovatnih 13 skokova na meču, od čega osam ofanzivnih, uključujući i jedan u poslednjim sekundama.

On je dao izjavu posle meča. Otkrio je da je "igrom sudbine" uopšte prisustvovao meču.

- Neverovatna utakmica. Vrlo emotivno. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bio sam zarobljen na aerodromu sedam sati juče zbog problema sa pasošem, nisam mislio ni da ću doći na meč, niti je trebalo ovde da budem. Markus Hauard nas je nosio - rekao je Moneke.

Šta misli o navijačima Zvezde?

- Poštujem sve. Posle meča ću otići u stan i biti srećan. Ja poštujem sve i nije bilo nepoštovanja navijača prema meni - zaključio je Čima Moneke.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.