Subotić: Možemo da se izvučemo iz bezizlazne situacije

Izvor: Sportski Žurnal, 03.Maj.2013, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Subotić: Možemo da se izvučemo iz bezizlazne situacije

Košarkaš Crvene zvezde Bojan Subotić rekao je da crveno-beli imaju poseban kvalitet i mogućnost da se izvuku iz teških situacija što su dokazali u polufinalu Jadranske lige posle preokreta protiv Radničkog iz Kragujevca i u prošlom kolu protiv Vojvodine.
(FOTO: KK Crvena zvezda)
Crveno-beli su u sredu teže nego što se očekivalo pobedili novosadsku Vojvodinu sa 86:85 trojkom Marka >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Simonovića pet sekundi pre kraja meča.
Protiv Vojvodine nismo odigrali na zavidnom nivou. Međutim, ova ekipa je još jednom pokazala da ima karakter. Podsetiću da smo minut i 37 sekundi pre kraja bili u zaostatku čak osam poena za Novosađanima. Nismo se predavali, verovali smo da možemo da napravimo preokret i uz veliku borbenost smo u tome uspeli – rekao je Subotić za klupski sajt.
On se nada da će način na koji je ekipa izborila pobedu protiv Novosađana podići poljuljano samopuzdanje.
Preokreti koje smo napravili u duelima protiv Radničkog u polufinalu Jadranske lige i ovaj protiv Vojvodine nedvosmisleno pokazaju da smo sposobni da se izvučemo iz praktično bezizlazne situacije i kada nešto silno želimo to možemo i da ostvarimo. Mislim da je to naš veliki kvalitet i da smo sada toga svi svesni – dodao je Subotić.
Zvezda u meč sa Slobodom iz Užica ulazi kao favorit, iako trener Dejan Radonjić zbog povrede neće moći da računa na Vuka Radivojevića, a pod znakom pitanja je i nastup Borisa Savovića koji ima problema sa skočnim zglobom.
Košarkaši Slobode će biti rasterećeni, jer u Pioniru nemajun šta da izgube, a mogu mnogo toga da dobiju. Sigurno će biti silno motivisani. Sa druge strane, mi ulogu favorita koju imamo na papiru moramo da dokažemo na terenu. To ćemo uspeti ako budemo maksimalno borbeni i koncetrisani. Odbrana mora biti veoma agresivna i nipošto ne smemo da potcenimo rivala jer bi to moglo skupo da nas košta – zaključio je Subotić.
Utakmica 8. kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Slobode na programu je u subotu od 19 sati u hali Pionir.
Pogledaj vesti o: Kragujevac,   Subotica

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Rukometaši Radničkog gostuju Vojvodini, „tigrice“ u Inđiji

Izvor: KGsport.info, 04.Maj.2013, 16:34

Rukometni šampionati Srbije u muškoj i ženskoj konkurenciji ulaze polako u samu završnicu.. . Rukometaši Radničkog gostuju večeras ekipi Vojvodine u Novom Sadu, dok „tigrice“ igraju u Inđiji meč bez rezultatskog značaja, protiv domaćeg Železničara.. Izabranike Dragana Študera očekuje...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.