Strah Barsinih igrača od navijača pred Zvezdu? Barcokas poziva na ponos...

Izvor: MozzartSport.com, 23.Mar.2017, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strah Barsinih igrača od navijača pred Zvezdu? Barcokas poziva na ponos...

Čudna atmosfera

Crvena zvezda nema mnogo vremena da tuguje za prokockanom pobedom protiv Olimpijakosa. Radonjićevi izabranici moraju što pre da se resetuju i pripreme za još važniji duel u Barseloni koji ih očekuje sutra uveče.

Posle poraza od Grka, Zvezdi je sada gostovanje u Kataloniji još bitnije jer je plasman u četvrtfinale došao pod znak pitanja posle nepovoljnog raspleta situacije >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u celom 27. kolu Evrolige. Sada je i pritisak veći nego u slučaju da je Olimpijakos pao u Areni...

Međutim, Barselona je u još goroj situaciji. Izgubili su šanse za četvrtfinale, imaju jako lošu sezonu, mnogo povređenih igrača, a sinoć su dodatno uzdrmani porazom u El Klasiku od ljutog rivala Reala.

Da je atmosfera u Barseloni napeta, govori i isključenje nervoznog trenera Barcokasa posle sukoba sa sudijom Lamonikom. Grčki strateg je pod sve većim pritiskom i pod većim je pritiskom sutra nego Crvena zvezda jer Barselona kao veliki klub ne trpi ovako loše rezultate...

„Iz svake utakmice možete da naučite lekciju. Analizirate greške i nastavljate dalje. Sada nas očekuje Crvena zvezda koje je veoma jak i težak rival i zbog našeg ponosa moramo da odigramo veoma dobro“, poziva Barcokas svoje igrače da pokažu karakter.

Barcokas se požalio na naporan kalendar i raspored mečeva.

„Juče smo igrali, danas putujemo, sutra opet igramo, pa u nedelju opet... Takav je raspored kojem moramo nekako da se prilagodimo. Moramo biti spremni za narednu utakmicu“.

Međutim, ono što može da bude otežavajuća okolnost Kataloncima u meču sa Zvezdom je atmosfera u dvorani. Spekuliše se da će ih razočarana publika dočekati zvižducima za sve loše rezultate u sezoni, a kap koja je prelila čašu je debakl protiv Reala u Madridu.

„Ne znamo kako će nas navijači dočekati. Videćemo... Svaka utakmica nam je bitna, a pogotovo ako igramo pred našim navijačima. Daćemo sve od sebe da pobedimo i da napredujemo kao tim. Jedina dobra stvar kod eliminacije iz Evrolige je što ćemo u aprilu imati samo jedan meč nedeljno i dovoljno vremena za treninge i uigravanje“, rekao je Barsin prvotimac Stratos Perperoglu.

(FOTO: Star sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Barcokas: Protiv Zvezde za ponos; Perperoglu: Moramo da uradimo svoj posao

Izvor: Večernje novosti, 23.Mar.2017

Potrošili smo mnogo energije protiv Reala, moramo da naučimo lekciju - kaže trener Barselone. Jedini cilj da ostanemo fokusirani - jasan je Stratos Samo dva dana posle iscrpljujuće utakmice i odigranog produžetka u Beogradu košarkaši Crvene zvezde imaju veoma bitan meč u...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.