Stotka Zvezde za 8-0, 18 poena Berona

Izvor: N1 televizija, 17.Nov.2018, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Stotka" Zvezde za 8-0, 18 poena Berona

Košarkaši Crvene zvezde trijumfovali su u meču osmog kola ABA lige protiv ekipe Mornara na domaćem terenu rezultatom 104:71.

Crveno-beli su tako stigli do osme pobede u isto toliko mečeva i jedina su neporažena ekipa u regionalnom šampionatu.

Mornar je pretrpeo šesti poraz u ABA ligi.

Iako su gosti iz Crne Gore bolje otvorili meč u dvorani "Aleksandar Nikolić", tim Milana Tomića >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << probudio se krajem prve deonice i uspeo posle deset minuta igre da stekne sedam poena prednosti (23:16).

U nastavku je ekipa sa Malog Kalemegdana bez mnogo problema održavala prednost i nije dozvoljavala gostima da ih ozbiljnije ugrozi.

Najbolji u redovima beogradskog tima bio je Bili Beron sa 18 poena, pratio ga je Majkl Odžo sa 14, a dvocifren je bio i Boriša Simanić sa 11 poena.

Među Baranima su se istakli Braun i Voler sa po 19 poena.

Crveno-beli su se izdvojili na vrhu tabele sa 8-0, dok je Mornar na 10. poziciji na tabeli regionalnog šampionata.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.