Izvor: Pančevac-online.com, 04.Nov.2019, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stonoteniski rezultati

Lider na tabeli Super lige Srbije za stonotenisere, Crvena zvezda iz Beograda, pobedila je u petom kolu u Uzdinu Unireu sa 4:0. Šesnaestog novembra igra Unirea u Subotici protiv Spartaka Infostuda. Unirea je peta sa 7 osvojenih bodova.

U petom kolu Super lige Srbije za stonoteniserke je Unirea u Uzdinu izgubila od Panonije iz Novog Sada sa 1:4. Sedamnaestog novembra putuju Uzdinke u Novi Sad na megdan NS 2011. Unirea >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << je sedma sa 6 osvojenih bodova.

Odigrano je peto kolo Prve lige Srbije za stonotenisere. U Zemunu je Taurunum pobedio Spartak iz Debeljače sa 4:1. Šesnaestog novembra putuju spartakovci u Novi Sad na megdan Panoniji. Debeljača je šesta sa sedam osvojenih bodova.

U Drugoj ligi Sever stonoteniserke Doline u Padini 16. novembra u 17. časova se sastaju sa Tornadom iz Mihajlova a dan kasnije Slavija igra u Novom Sadu protiv Pan-kopče. Posle četiri odigrana kola Slavija je prva sa osam a Dolina deseta sa 3 osvojena boda.

Jesenji deo šampionata u Banatskoj ligi za stonotenisere je završen. Slavija iz Kovačice je posle prvog dela prvenstva peta sa pet osvojenih bodova.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.