Stojković: Falio nam je Vujadin

Izvor: Sportske.net, 23.Sep.2018, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojković: "Falio nam je Vujadin"

Desni bek Crvene zvezde konstatovao je ono što je svako mogao da vidi tokom 158. "večitog" derbija.

Veliki problem imala je odbrana Crvene zvezde na 158. "večitom" derbiju i pravo je čudo kako Milan Borjan nije kapitulirao barem još jednom.

U mnogim situacijama videlo se da Zvezdi nedostaje Vujadin Savić i to je posle utakmice >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << konstatovao i desni bek Filip Stojković.

"Falio nam je Vujadin, loše smo ušli u meč. Kao što smo mi u prošli derbi ušli bolje i pobedili, tako je mogao i Partizan, pravili smo neke greške, ali nisu nas kaznili", rekao je Filip Stojković.

Partizan je bio bolji rival od crveno-belih ali je na kraju utakmica završena rezultatom 1:1.

"Nisu nas iznenadili, nemaju šta da izgube. Ne mogu da kažem da sam srećan bodom, ali hajde da kažem da sam malo zadovoljan", dodao je Stojković.

Crvena zvezda narednu prvenstvenu utakmicu igra u Kruševcu protiv Napretka, a sledećeg vikenda dočekuje Mladost što će biti poslednja provera pred gostovanje Pari Sen Žermenu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Poruka iz Humske: "Danas su odredili ko će da osvoji titulu!"

Izvor: Sportske.net, 23.Sep.2018

Čelnici Partizana uvereni da su sudije poslate u Humsku po zadatku i da ih zbog dobro obavljenog posla čeka unapređenje. Da li je večeras odlučena šampionska trka...Pun je srpski fudbal paradoksa, pa tako nakon "večitog" derbija odigranog u okviru 9. kola dođosmo do polemike oko toga da li je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.