Stojić: Zanima me samo Rad, a ne Zvezda

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Jul.2011, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojić: Zanima me samo Rad, a ne Zvezda

Andrija Kaluđerović je pred odlaskom iz Crvene zvezde. Takvu mogućnost podstakao je dolazak Brazilca Bruna Mezenge, a eventualno angažovanje Stefana Šćepovića značilo bi da golgeter sigurno napušta Marakanu. 

– Idem, ali u Austriju – našalio se Kaluđerović pred polazak na drugu fazu priprema – Šta će biti ne znam, sve je na Zvezdi i mom menadžeru.
Kako se saznaje, predstavnici jednog viđenijeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << turskog kluba doputovali su u četvrtak u Beograd, upravo zbog najboljeg strelca crveno–belih.
– Došli su na utakmicu Rada, biće reči i o Kaluđeroviću, ali je rano da se kaže da odlazi. Postoje tri–četiri mogućnosti, niko ne žuri, tako da ćemo u narednim danima imati možda i konkretnu ponudu – napomenuo je menadžer Ranko Stojić, ne želeći da otkrije ime klub iz Turske, mada bi to mogao da bude Sivaspor u koji je otišao golman Rada Borjan.
Kaluđerović je, bez obzira, bliži odlasku, nego ostanku, iako je sa ekipom otputovao na pripreme u Austriju.
– Vrlo je moguć odlazak, s obzirom da Zvezda sve više postaje filijala klubova koji su manji od nje! To nije moj problem, zanima me samo Rad – objasnio je finansijer Građevinara Ranko Stojić, koji zastupa interese igrača.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Kovačević zvanično u Zvezdi!

Izvor: B92, 01.Jul.2011

Kako B92 saznaje, nekadašnji kapten Crvene zvezde Nenad Kovačević potpisao je dvogodišnji ugovor sa klubom iz Ljutice Bogdana...Da bi se vratio na 'Marakanu' Kovačević je odbio nekoliko ponuda iz Grčke, Francuske i Kine...Njegov dolazak u naš najtrofejniji klub direktno je povezan i sa odlaskom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.