Stojanović u Zvezdi godinu i po dana, sledeći potpisuje Orlandić!

Izvor: MozzartSport.com, 30.Dec.2014, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojanović u Zvezdi godinu i po dana, sledeći potpisuje Orlandić!

Kao što je MOZZART Sport već pisao, crveno-beli su konkurenciju u manevru pojačali bivšim vezistom Radničkog iz Niša

Punom parom radi uprava Crvene zvezde u zimskom prelaznom roku. U danu kada je obelodanjena vest da je novi napadač crveno-belih postao nigerijski reprezentativac Gbolahan Salami, Zvezda je anažovala još jedno pojačanje. Kao što je MOZZART Sport već pisao, crveno-beli su konkurenciju u manevru pojačali bivšim vezistom Radničkog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << iz Niša Sašom Stojanovićem.

Reč je o klasičnom plejmejkeru, koji je tokom karijere branio boje PSV-a, Ajndhovena, Arisa, Hapoela, dok je poslednjih šest meseci proveo u Univerzitatei iz Kluža.

Stojanović je bio želja Partizana pre godinu i po dana, a danas se obavezao na 18-mesečnu vernost najtrofejnijem srpskom klubu.

Prema saznanjima MOZZART Sporta, vrlo brzo novi fudbaler Crvene zvezde trebalo bi da postane i napadač Zete Petar Orlandić, koji je takođe bio jedna od opcija sada već bivše uprave Partizana.

(FOTO: MN press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda dovela 31-godišnje pojačanje

Izvor: B92, 30.Dec.2014

Bivši fudbaler Radničkog iz Niša Saša Stojanović novo je pojačanje Crvene zvezde, rečeno je agenciji Beta u klubu...Stojanović (31) je sa klubom iz Ljutice Bogdana potpisao ugovor na godinu i po dana...Ovaj fudbaler sredine terena je prethodnu polusezonu odigrao u rumunskom prvoligašu Universitatea...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.