Stojanović nemoćan protiv Anderlehta, Tilemans i Dendonker probušili Bajka! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 18.Jan.2015, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojanović nemoćan protiv Anderlehta, Tilemans i Dendonker probušili Bajka! (VIDEO)

Tim iz Brisela i bez Aleksandra Mitrovića lako izašao na kraj sa srpskom kolonijom iz Lirsa (3:0)

Nastavio se hod po mukama Slaviše Stojanovića u Lirsu! Iako posle poraza od Anderlehta (0:3) to smešno zvuči nekadašnji trener Crvene zvezde slobodno može da parafrazira kultnu izjavu iz ostvarenja Sećaš li se Doli Bel: “Svakog dana u svakom pogledu sve više napredujemo”.

Na prvenstvenu pauzu Lirs je otišao posle dve vezane katastrofe (porazi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << od 0:6), a drugi deo prvenstva započeo je gostovanjem u Briselu. Znalo se da će Stojanović i Bajković stradati do ljubičaste giljotine, ali ako je za utehu srpskoj koloniji u Lirsu uspeli su da sačavaju obraz.

Delovao je Lirs mnogo bolje u defanzivi nego što smo navikli, ali gostujući igrači ponovo su pokazali dozu naivnosti. Zadnji vezni Ntambve dobio je crveni karton u 36.minutu, i time olakšao posao ekipi za koju zbog suspenzije nije igrao Aleksandar Mitrović. Pre toga Anderleht je došao u vođstvom golom Tilemansa iz jedanaesterca. Pročitao je Boban Bajković mladog asa, bacio se u pravu stranu, ali je šut bio suviše jak.

Delovao je Lirs prilično bezopasno u ofanzivi, gosti nisu imali nijedan udarac u okvir gola Anderlehta, pa se pitanje pobednika nije postavljalo nijednog trenutka. Ono što je započeo Tilemans nastavio je još jedan vukderkind iz Anderlehtove postave. Reč je o Leanderu Dendonkeru koji je strahovitim udarcem sa 25 metara duplirao prednost domaćina.

Igrao se 45.minut, postojali su nagoveštaji da bi Stojanović mogao da doživi treći uzastopnu katastrofu. Ipak, Anderleht nije mnogo zapinjao u nastavku. Postigao je još jedan gol i mirno priveo meč kraju. Lirs od naredne sedmice počinje odusdne borbe za opstanak. Tim našeg Slaviše Stojanović dočekaće Beveren

Pro liga, 22. kolo:

Petak:

Klub Briž – Mehelen  1:1 (0:0)

/De Suter 90+1 – Nesens 58/

Subota:

Muskron – Gent 1:3 (1:2)

/Verstrato 5 – Neto 12, Depojtre 28, Dejaghere 55/

Ostende – Kortrajk 1:7 (0:3)

/Berije 50 – Ševalije 22, Santini 25, Ševalije 45, De Smet 56. Maton 76, 89, Direx 90/

Šarlroa – Serkl Briž 0:2 (0:0)

/Kanapel 79, Bujl 87/

Bevern – Zulte Varegem 1:3 (0:0)

/Ibo 49 – Kordado 48, Gimbert 73, Trajkovski 90/

Nedelja:

Anderleht – Lirs 3:0 (2:0)

/Tilemenas 22 pen, Dendoker 45, Alvarez 79/

18.00 Vesterlo – Standard Lijež

20.00 Lokeren – Genk
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.