Stojanović: Ovo je jedna od boljih igara Zvezde

Izvor: Sportski Žurnal, 22.Mar.2014, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojanović: Ovo je jedna od boljih igara Zvezde

Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović nakon pobede nad Donjim Sremom (1:0) rekao je da je njegov tim propustio dosta šansi zbog nedostatka koncentracije i rezultatskog značaja utakmice.
(FOTO: FK Crvena zvezda)
On je rekao da je najvažnije da su osvojena tri boda i to na teškom gostovanju, jer Donji Srem, po njemu, ima dobro ukomponovan tim, koji je mnogo kvalitetniji nego što njegov plasman na tabeli pokazuje:
Imali smo dosta šansi da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << ranije rešimo utakmicu, ali su i domaćini imali sjajnu šansu i to u veoma nezgodnom trenutku pred kraj prvog poluvremena. Ovo je jedna od boljih igara Zvezde ako se gleda broj stvorenih šansi. Međutim, nisam u potpunosti zadovoljan igrom, jer dešavalo se da je Zvezda igrala bolje, a stvarala manje šansi.
On je naglasio da je imao dosta problema oko sastava ekipe, jer neki igrači nisu fizički najspremniji i osećaju posledice povreda.
Stojanović je posebno apostrofirao Nikolu Mijailovića, rekavši da odbrambeni fudbaler zaslužuje čestitke, jer je na sopstveni rizik igrao ceo meč, iako je pre utakmice osećao povredu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.