Stojanović: Možemo i bolje...

Izvor: RTS, 27.Mar.2014, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojanović: Možemo i bolje...

Slaviša Stojanović nije u potpunosti zadovoljan igrom Zvezde, iako kaže da je partija protiv Donjeg Srema (0:1) jedna od boljih ako se gleda broj stvorenih šansi. Pokušali smo da odigramo najkvalitetnije što možemo, rekao je trener Donjeg Srema Vlado Čapljić.

Trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović nakon pobede nad Donjim Sremom (0:1) rekao je da je njegov tima propustio dosta šansi zbog nedostatka koncentracije i rezultatskog značaja utakmice. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Stojanović je rekao da je najvažnije da su osvojena tri boda i to na teškom gostovanju, jer Donji Srem, po njemu, ima dobro ukomponovan tim, koji je mnogo kvalitetniji nego što njegov plasman na tabeli pokazuje.

"Imali smo dosta šansi da ranije rešimo utakmicu, ali su i domaćini imali sjajnu šansu i to u veoma nezgodnom trenutku pred kraj prvog poluvremena. Ovo je jedna od boljih igara Zvezde ako se gleda broj stvorenih šansi. Međutim, nisam u potpunosti zadovoljan igrom, jer dešavalo se da je Zvezda igrala bolje, a stvarala manje šansi", rekao je Stojanović na konfernciji za medije.

On je naglasio da je imao dosta problema oko sastava ekipe, jer neki igrači nisu fizički najspremniji i osećaju posledice povreda.

Stojanović je posebno apostrofirao Nikolu Mijailovića, rekavši da odbrambeni fudbaler zaslužuje čestitke, jer je na sopstveni rizik igrao ceo meč, iako je pre utakmice osećao povredu.

Trener Donjeg Srema Vlado Čapljić rekao je da je njegov tim pokušao da odigra najkvalitetnije što može.

"Protiv Zvezde je teško napraviti mnogo prilika. Morali smo da imamo određenu dozu mirnoće, jer je šansa Damnjanovića u prvom poluvremenu takoreći bolja od penala. Pokušali smo da odigramo najkvalitetnije što možemo, priča se da smo dobra ekipa, ali to nam ne znači mnogo", rekao je Čapljić.

On je naveo da je Donjem Sremu neophodna pobeda i da njegova ekipa mora da bude maksimalno spremna za susret sa Radničkim.

Ekipa iz Pećinaca ima 17 bodova i na tabeli je na 14. poziciji, koja vodi u baraž za opstanak u ligi.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.