Stojanović: Čekam odluku

Izvor: Sportski Žurnal, 09.Okt.2013, 00:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojanović: Čekam odluku

Dok čeka odluku Uprave kluba, Slaviša Stojanović nastavlja rad sa ekipom. Juče je slovenački trener predvodio tim na gostovanju u Vrbasu. Na pitanje o svom statusu u klubu, Stojanović je rekao:
Još uvek se rukovodstvo kluba nije oglasilo. Obavljam i dalje svoju funkciju šefa stručnog štaba. Dužnost mi je da radim ono što sam se obavezao ugovorom. Vodiću ekipu na predstojeće pripreme na Zlatibor, a rukovodstvo kluba će verovatno u tom periodu doneti odluku >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << o tome da li ostajem trener Crvene zvezde ili će potražiti neko drugo rešenje – jasan je Stojanović.
Nastavio je praksu šef struke crveno–belih da kroz prijateljske utakmice testira igrače iz drugog plana.
Nismo baš bili brilijantni, ali je cilj ispunjen. Šansu su dobili igrači koji su imali manju minutažu, kao i oni koji su bili odsutni zbog povreda. Sada se videla njihova sprema za nastavak šampionata. Domaćin je bio izuzetno korektan sa soldinom ekipom u kojoj ima par interesantnih pojedinaca. Pohvalio bih i ambijent. Zadovoljstvo je doći u grad gde Zvezda ima ovoliko navijača – reči su trenera Zvezde.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džajić hoće Milovana Rajevca, Kokeza Muslina

Izvor: Sportski Žurnal, 09.Okt.2013

Status trenera Slaviše Stojanovića nije bio predmet razgovora čelnih ljudi Crvene zvezde.. „Krupnije” teme su u prvom planu, pa će slovenački stručnjak i dalje sedeti na klupi kluba sa Marakane.. Ipak, minimalne su šanse da i posle raspleta u Upravi, Stojanović ostane trener crveno–belih....

Nastavak na Sportski Žurnal...

Zvezda ponovo na Zlatiboru

Izvor: Sportski Žurnal, 09.Okt.2013

Igrači Crvene zvezde odlaze danas na sedmodnevne mini pripreme na Zlatibor.. Ekipu put srpske planinske lepotice vodi Slaviša Stojanovića, a da li će ih on i vratiti sa Zlatibora znaće se narednih dana.. Baza najtrofejnijeg srpskog kluba biće hotel Palisad. Crveno–beli na put kreću u 12 časova...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.