Stojadinović: Želimo još dva pojačanja!

Izvor: Vesti-online.com, 07.Jul.2013, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojadinović: Želimo još dva pojačanja!

Sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović rekao je danas da je važno da taj klub što pre završi sa prelaznim rokom kako bi trener Slaviša Stojanović imao uvid u igrački kadar pred početak utakmica.

"Mislim da rad sa novim trenerom daje rezultat. Važno je da što pre okončamo aktivnost u prelaznom roku, kako dolaske, tako i eventualne odlaske, da bi Stojanović imao uvid u igrački kadar koji će >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nositi Zvezdin dres naredne sezone. Evropska utakmica je blizu, ali i šampionat", rekao je Stojadinović za klupski sajt.

Stojadinović je kazao da klub želi da dovede još dva pojačanja.

"Novog igrača joss nemamo. Tačno je da klub želi da angažuje još dva pojačanja, ali taj posao nije okončan. Kada budemo imali bilo kakvu novost na tu temu obavestićemo javnost", kazao je on.

Stojadinović se priključio pripremama kluba u Švajcarskoj pošto je određeno vreme proveo u Španiji, gde je tražio pojačanja

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Stojadinović: Želimo još dva pojačanja!

Izvor: Dzungla.org, 07.Jul.2013

Sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović rekao je danas da je važno da taj klub što pre završi sa prelaznim rokom kako bi trener Slaviša Stojanović imao uvid u igrački kadar pred početak utakmica.. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.