Stojadinović: Neću da odem, neka me smene!

Izvor: Sportski Žurnal, 19.Dec.2013, 01:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojadinović: Neću da odem, neka me smene!

Zoran Stojadinović se ne predaje! Sportski direktor Crvene zvezde ne namerava da napusti klub posle javnog udara najiskusnijih igrača Miloša Ninkovića, Nenada Milijaša, Nikole Mijailovića, Dragana Mrđe i Bobana Bajkovića.
(FOTO: I. Milutinović)
Pojavio se Stojadinović na radnom mestu i sačekao Dragana Džajića. Kratko se zadržao u razgovoru sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << predsednikom i u 12,40 izašao iz službenih prostorija. Nije se skrivao od novinara, pristao je da odgovori na nekoliko pitanja. A prvo je bilo – kakav je epilog razgovora sa Džajićem?
Pitajte predsednika – ostao je „zakopčan” Stojadinović.
Predsednik nije hteo da priča, zato pitamo vas.
Reći će vam, valjda
Ostajete li u Crvenoj zvezdi?
Neću da odem. Nema šanse. Da me smenjuju Kokeza i ekipa
Bili ste ranije u dobrim odnosima sa Kokezom. Zbog čega je udario na vas?
Dolazi prelazni rok.
Igrači su vas žestoko optužili. Deluje kao da je pomirenje nemoguće?
To je instruirana priča, ceo grad zna. Ne bi trebalo dodatno da pojašnjavam.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Ako smene Stojadinovića, vraća se Goran Bunjevčević?

Izvor: Sportski Žurnal, 19.Dec.2013

Novi sportski direktor Crvene zvezde mogao bi da bude Goran Bunjevčević. Ako Zoran Stojadinović bude smenjen, prvi kandidat za odgovornu funkciju je nekadašnji kapiten kluba sa Marakane.. (FOTO: M. Rašić). Bunjevčević je u dobrim odnosima sa predsednikom Draganom Džajićem, koji ima ideju da...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.