Štimac moli Zvezdu: Licencirajte me da mu startujem sa dve!

Izvor: Sportske.net, 08.Nov.2018, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štimac moli Zvezdu: "Licencirajte me da mu startujem sa dve!"

Srpski košarkaš Vladimir Štimac imao je posebnu molbu za FK Crvena zvezda pre završnicu grupne faze Lige šampiona.

Srpskog reprezentativca očito je uhvatila euforija nakon trijumfa nad Liverpulom, a na osnovu onoga što je napisao na Tviteru, reklo bi se da nije veliki fan jednog od prvotimaca Pari Sen Žermena.

Centar >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Turk Telekoma zamolio je FK Crvena zvezda da ga registruje za utakmicu Lige šampiona sa Pari Sen Žermenom kako bi izvršio "specijalni zadatak".

"Molim vas, registrujte me za jednu utakmicu Lige šampiona, po mogućstvu neku važniju i na Marakani. Recimo PSŽ. Pokažite mi metu, recimo nekoga na slovo N... Ima da mu startujem sa dve, ima da leti dva metra od zemlje. Crveni da dobijem, a sve drugo će biti istorija", napisao je Štimac.

Aluzija je jasna, zna se ko je najpoznatiji igrač Pari Sen Žermena na slovo N, a upravo je taj fudbaler poznat po čestom valjanju po terenu.

Zvezda će teško izaći u susret Vladimiru Štimcu, ali je srpski košarkaš dobio preporuku u komentarima da ovaj posao može da obavi Marko Gobeljić ukoliko ga lepo zamoli.

Molim vas registrujte mene za jednu utakmicu lige sampiona, po mogucnosti neku vazniju i na Marakani. Recimo PSZ, pokazite mi metu recimo nekoga na slovo N🤣..Ima da mu startujem sa dve, ima da leti dva metra od zemlje. Crveni da dobijem a sve drugo ce biti istorija 🔴⚪️🔴⚪️.🤣

— Vladimir Stimac (@stimac15) 08. новембар 2018.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Štimac bi da igra protiv PSŽ: Pokažite mi metu, nekoga na slovo N

Izvor: B92, 08.Nov.2018

Vladimir Štimac oduševljen pobedom i pod euforijom zatražio je od Fudbalskog kluba Crvena zvezda da zaigra protiv Pari Sen Žermena u Ligi šampiona.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.