Izvor: MozzartSport.com, 18.Maj.2021, 11:56

Stevan Mojsilović skaut Crvene zvezde

Nekadašnji trener Obilića, Rada i Spartaka dobio novo zaduženje

Crvena zvezda je jača za Stevana Mojsilovića. Četvorostruki prvak Srbije angažovao je bivšeg šefa stručnog štaba mnogobrojnih srpskih klubova sa zadatkom da prati i ocenjuje potencijalne novajlije u Ljutice Bogdana 1a.

Mojsilović nikad nije krio privrženost stadionu „Rajko Mitić“, što je i potvrdio objavom na Instagram profilu posle potpisivanja ugovora sa crveno-belima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Povratak kući! Ceo život u svom srcu nosim boje te“, stoji ispod Mojsilovićevog profila pored Zvezdinog grba.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tokom trenerske karijere, započete 1999. u pančevačkom Dinamu, Stevan Mojsilović je radio, što kao trener, što kao direktor, u Mogrenu, Obiliću, Požarevcu, slovenačkim Domžalama, Radu, Spartaku, iranskom Malavanu, Jagodini, Lokomotivi uz Plovdiva, Novom Pazaru, Novom Sadu.

Poslednji angažman bio mu je u nižerazrednom Borcu iz Sakula. Sad biti deo sportskog sektora Crvene zvezde.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

NOVI POTPIS NA MARAKANI: Bivši trener Rada novi član Crvene zvezde!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2021

Novosti iz Ljutice Bogdana...U utorak je i zvanično potvrđeno da je tim Crvene zvezde dobio novog člana. U pitanju je nekadašnji trener Obilića, Rada i Spartaka Stevan Mojsilović koji će obavljati funkciju skauta...Četvorostruki prvak Srbije angažovao je bivšeg šefa stručnog štaba mnogobrojnih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.