Stevan Mojsilović: Zvezda je život

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Jul.2013, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stevan Mojsilović: Zvezda je život

Stevan Mojsilović već dugo ne radi u Crvenoj zvezdi, ali ljubav prema klubu sa Marakane ostala je velika.
Šef stručnog štaba Domžala demonstrirao je zvezdaštvo na interesan način posle prijateljske utakmice, odgovorivši na pitanje slovenačkom novinaru da li je rumunska Astra (prvi protivnik plavo-žutih u Evropi) slabija ili jača od Crvene zvezde.
– Vi izgleda hoćete da napustim konferenciju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Nemojte, molim vas, da poredite veliku Zvezdu i Astru. Zvezda je život, sve drugo su sitnice – rekao je uz osmeh Stevan Mojsilović.
Uspeo je u prošloj sezoni Mojsilović da Domžale lansira do trećeg mesta, sada je u fazi pripreme ekipe za učešće u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Taktičko nadmudrivanje sa prijateljem Slavišom Stojanovićem dobro mu je došlo.
Čestitam Stojanoviću na imenovanju u trenera najvećeg srskog kluba, lepo me je dočekao u Domžalama i to ne zaboravljam. Ako bog da uzeće titulu, da naša Zvezda bude prva ponovo. Drago mi je da smo mogli da ugostimo legendu Džajića.
Tim stručnjaka koji je dva puta proglašavan za najboljeg trenera u Crnoj Gori, nije uspeo da odgovori adekvatno Zvezdinom ritmu i zasluženo je poražen.
Šteta je što nismo dali jedan gol, igrači oba tima zaslužuju čestitke. Zvezda mi je bolje delovala nego pre godinu dana, ali sam više gledoa moju ekipu. Verujem u Slavišu i želim mu sreću.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.