Stefanoviću zlato, Jovanoviću srebro u Kupu SS Srbije

Izvor: KGsport.info, 23.Feb.2015, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanoviću zlato, Jovanoviću srebro u Kupu SS Srbije

Proteklog vikenda u Smederevu je održan Kup Streljačkog saveza Srbije, na kome su učešće uzeli i strelci iz kragujevačkog „Čika Mate“. Milutin Stefanović je u gađanju vazdušnom puškom osvojio prvo mesto u konkurenciji seniora, dok je u juniorskoj konkurenciji Stevan Jovanović osvojio srebro.
Stefanović je sa rezultatom 206,9 za o,6 krugova bio bolji od drugoplasiranog Milenka Sebića iz Crvene zvezde, dok je treći bio Dejan Pešić iz Pančeva. >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << Pre finala Stefanović je ostvario najbolji rezultat, Sebić je bio drugi, a treći Stevan Pletikosić, još jedan član „Čika Mate“.
U juniorskoj konkurniciji vazdušnom puškom trijumfovao je Andrija Milovanović iz Niša sa 206,5, dok je član „Čika Mate“ Stevan Jovanović zauzeo drugo mesto sa  203,9 pogođenih krugova.
Ekipno, „Čika Mata“ je bio najbolji u seniorskoj konkurenciji, ispred Pančeva i Niša.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.