Stefanović pobedio u Kupu Srbije

Izvor: KGsport.info, 26.Maj.2013, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović pobedio u Kupu Srbije

Milutin Stefanović, reprezentativac kragujevačkog „Čika Mate“ pobednik je trećeg Kupa Srbije na strelištu u Novom Sadu u disciplini MK puška trostav.
Stefanović je u finalu pogodio 446,5 krugova i pretekao Dejana Pešića iz Pančeva sa 446 i Stefana Višekrunu iz Crvene zvezde sa 433,4 kruga.
Najbolji posle osnovnog dela (1.163 kruga) Stefan Aleksanrovski iz Jedinstva završio je na sedmom mestu ali je za utehu osvojio juniorsku titulu. Drugi je bio Jovan Čičevski iz Novog Sada sa 1.132 kruga a treći Miloš Ivanović iz „Čika Mate“ sa 1.126 krugova.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Palečekovoj i Ivanoviću po dve titule u Kupu Srbije

Izvor: DobreVesti.rs, 26.Maj.2013

NOVI SAD - Miloš Ivanović junior „Čika Mate“ iz Kragujevca i Dragana Peleček omladinka Novog Beograda Ušća osvojili su po dve titule drugog dan Kupa Srbije u Novom Sadu, seniorsku i juniorsku, MK puškom 60 metaka ležeći.. . . Na strelištu na Kaćkom putu Ivanović je u finalu seniora...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.