Stefanović generalni sekretar, Kleut ide u KSS

Izvor: Sportski Žurnal, 02.Jun.2011, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović generalni sekretar, Kleut ide u KSS

Andrija Kleut ostaje generalni sekretar, ali menja „dres”. Umesto u Crvenoj zvezdi, Kleut će ubuduće raditi na istoj poziciji, ali u Košarkaškom savezu Srbije, što se i nagađalo od dolaska novog rukovodstva na čelu sa Draganom Đilasom u Sazonovu 83.

Odlazak sa Marakane trebalo bi da se dogodi do 20. juna, a crveno–beli će za početak dobiti vršioca dužnosti.
Glavni kandidat >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << da preuzme obaveze generalnog sekretara je Đorđe Stefanović, dosadašnji poslovni direktor Crvene zvezde, koji je bio i najbliži saradnik Kleuta po pitanju finansija i organizacije, tako da je vrlo dobro upoznat dužnostima generalnog sekretara, ujedno i funkcionisanja kluba.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.