Izvor: RTS, 18.Jun.2022, 09:26

Stefanović: Da budemo dostojni finala u nedelju

Trener košarkaša FMP Nenad Stefanović izjavio je posle ubedljivog poraza od Crvene zvezde u prvom meču finala Superlige Srbije sa 110:71 da se nada da će njegov tim biti dostojniji rival u narednom meču u Železniku.
FMP će priliku za popravni imati u drugoj utakmici finala koja će se igrati u nedelju od 20 časova u svojoj dvorani.

"Bilo je dosta faktora koji su uticali da utakmica bude ovakva sa naše strane. Duža pauza, izostanak >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nekih igrača i mladost spoljne linije. To nije izgovor. Izanaliziraćemo dobro, probati u nedelju da budemo bolji. Tim je mlad, momci imaju velika očekivanja od sebe", rekao je on.
Stefanović je uputio čestitke Zvezdi i rekao da njegov tim ima 48 sati da se regeneriše.
"Možda je i dobro što se desio ovakav poraz, prvi ovog tipa u ovoj sezoni. Mogli smo bolje u nekim osnovnim košarkaškim segmentima. Trčanju, malim faulovima...U razvoju mladih igrača ima uspona i padova, na njima je da pokažu da li jesu ili nisu pravi. Imaju podršku, minute, teren će pokazati. Učinićemo sve da u nedelju budemo dostojniji protivnik, i ja i moji igrači", rekao je Stefanović.
Krilni centar FMP Marko Pavićević izjavio je da će on i njegovi saigrači probati da iznenade Zvezdu u narednoj utakmici.
"Nismo imali utakmicu duže vreme, malo smo ispali iz ritma. Pokusacćemo da popravimo utisak za dva dana, da odbranimo domaći teren", izjavio je Pavićević.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.