Izvor: Piplmetar.rs, 27.Jul.2023, 01:31

Stefan Leković „zaludeo“ Nemačku

Crvena zvezda je još uvek u potrazi za 12.000.000 evra koliki je minimalni planirani prihod od izlaznih transfera ovog leta.
Nakon odlaska Aleksandra Pešiča u Ferencvaroš za 1.500.000 evra i prodaje Strahinje Erakovića Zenitu za 7.000.000 evropskih novčanica, šampion Srbije je na cifri od 8.500.000 evra i moraće da još da prodaje kako bi popunio planirani budžet.
Upravo bi ovu „rupu“ mogao da zapuši mladi >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << štoper rođen 2004. godine Stefan leković i to bombastičnim transferom u jedan od tri najbolja tima u Nemačkoj.
Kako ekskluzivno javlja tamošnji „Sport 1“, Bajern Minhen, Borusija Dortmund i Lajpcig stali su u red za jednog od najtalentovanijih fudbalera u Srbiji.
Uveravao je generalni direktor crveno-belih Zvezda Terzić nakon prodaje Strahinje Erakovića da se njegovim odlaskom u Zenit otvorilo mesto za mladog Lekovića, Zvezda je inicijalno odbila oko 4.000.000 evra za njegov transfer u redove šampiona Evrope Mančester siti, ali bi nakon dolaska Miloša Degeneka možda pristala na prodaju Lekovića.
Dodatnu sumnju da je transfer mladog štopera moguć podgreva navodno interesovanje učesnika Lige šampiona za slovenačkog štopera Vanju Drkušića, standardnog prvotimca ruskog Sočija. 
Ukoliko bi Drkušić stigao na „Marakanu“ trener Zvezde Barak Bahar imao bi i više nego dovoljno opcija na štoperskoj poziciji, što bi možda upalilo „zeleno svetlo“ za prodaju Lekovića.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.