Stefan Jović u Zagrebu, ali...

Izvor: Mondo, 06.Okt.2014, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefan Jović u Zagrebu, ali...

Ekipa Crvene zvezde Telekom otputovala je na meč drugog kola ABA lige (utorak, 20.00) protiv Cibone.

Foto: facebook.com/kkcrvenazvezda

Trener Dejan Radonjić izjavio je za klupski sajt da nije siguran da će crveno-beli biti kompletni u "reprizi" aprilskog polufinala, u kome su Zagrepčani izborili senzacionalan trijumf.

"Stefan Jović propustio je trening posle meča sa Levskim. Radi se o lakšoj povredi, ali ćemo tek na dan utakmice znati >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da li će biti u sastavu za Cibonu".

Radonjić je ponovio da od svog tima očekuje napredak iz utakmice u utakmicu, pa tako doživljava i predstojeće gostovanje.

On je ranije izjavio da je "Cibona možda i jača nego prošle sezone", kada je predvođena Dariom Šarićem osvojila ABA šampionski prsten. Evo kako to obrazlaže...

"Cibona je klub sa bogatom tradicijom, koji je u potpunosti stabilizovan. Uspešno su nadomestili odlazak Šarića i Darka Planinića, dovođenjem Jure Lalića i Borisa Baraća. Za njih je najznačajnije da su produžili saradnju sa pokretačem čitave ekipe, plejmejkerom Blesingejmom i iskusnim igračima koji su dugo u sistemu, kao što su Kus i Rozić", istakao je trener Zvezde.

"U ekipi su ostali igrači koji su imali značajan učinak prošle sezone, Siriščević i Jagodić-Kuridža, a jači su za nekoliko mladih i talentovanih reprezentativaca. Možda i najzvučnije pojačanje dobili su neposredno pred početak lige, u liku Van Ostroma (pozajmljen iz Laboral Kuće)", dodao je Dejan Radonjić.

"Cibosi" su na startu poraženi kod kuće od Olimpije, mada su posle "minus 17" sredinom poslednje četvrtine, imali napad za izjednačenje i odlazak u produžetak.

Zvezda je istovremeno pred svojim navijačima deklasirala Levski - 85:55.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Facebook

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Rimac: Zvezda je mlada, lepa, ali i neiskusna ekipa

Izvor: Sportal.rs, 06.Okt.2014

Olimpija je u prvom kolu ABA lige opravdala ulogu favorita protiv Cibone, pa sada "vukovi" imaju težak zadatak da se "vade" protiv Crvene zvezde Telekom. Trener Slaven Rimac računa da njegov rival još uvek nije uigran i da može to da iskoristi...- Ove je sezone Zvezda promenila ekipu na način da...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.