Stefan Jović i dalje slobodan igrač, nije pojačao Zvezdu

Izvor: Blic, 20.Sep.2014, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefan Jović i dalje slobodan igrač, nije pojačao Zvezdu

Srpski reprezentativac i doskorašnji član Radničkog iz Kragujevca Stefan Jović (23) i dalje nema klub, iako je medijima prostrujala informacija da je postao novi košarkaš Crvene zvezde.

Klub sa Malog Kalemegdana raspitivao se za rođenog Nišliju, koga traže i evropski timovi, a njegov menadžer Aleksandar Rašković demantovao je da je pronašao novi klub.

"Plejmejker Stefan Jović, osvajač srebrne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << medalje na Svetskom prvenstvu sa Srbijom, i dalje je slobodan igrač", napisao je Rašković na Tviteru.

Stefan Jovic, PG of WC Silver Medal NT Serbia is still free agent.

Jović je prošlu sezonu proveo u Radničkom iz Kragujevca, a pažnju na sebe posebno je skrenuo partijama na Mundobasketu, gde su "orlovi" osvojili srebrnu medalju.

Jović se za mnoge neočekivano našao na spisku selektora Aleksandra Đorđevića, ali je u potpunosti opravdao poziv.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.