Stanojević: U krizi smo, samo uz dobru igru možemo da izađemo iz nje

Izvor: B92, 20.Okt.2023, 23:49

Stanojević: U krizi smo, samo uz dobru igru možemo da izađemo iz nje

U derbiju četvrtog kola Superlige Srbije, vaterpolisti Radničkog biće gosti Crvenoj zvezdi, u subotu od 20 časova.

Vaterpolista Radničkog Nemanja Stanojević izjavio je da njegov tim mora da izlaz iz krize traži u mečevima sa jakim protivnicima.

"Zvezda je i ove godine zadržala kostur tima iz prethodnih nekoliko sezona. Igraju dugo zajedno, neguju svoj sistem i veoma su opasni, pogotovo na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << domaćem bazenu. Uz to, doveli su par pojačanja, koja su se dobro uklopila u taj sistem, pa je pred nama izuzetno težak izazov", izjavio je Stanojević na konferenciji za medije pred meč sa Crvenom zvezdom.

Dodaje da je njegov tim daleko od forme koju je imao u pripremnom periodu, dok je Crvena zvezda svoju formu podigla.

"Nalazimo se u rezultatskoj krizi i samo kroz dobru igru u ovakvim mečevima možemo da izađemo iz nje. Moramo da ponovimo igre sa turnira u Kragujevcu i da još više podignemo nivo u odnosu na te mečeve, kako bismo parirali Zvezdi. Posle turnira u Rijeci smo počeli sa teškim i napornim radom i nazirem izlazak iz krize i povratak na pobednički kolosek", zaključio je Stanojević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Radnički doneo bod sa gostovanja Crvenoj zvezdi

Izvor: KGsport.info, 21.Okt.2023, 21:47

U derbiju četvrtog kola Super lige Srbije, vaterpolisti Radničkog poraženi su na gostovanju Crvenoj zvezdi,... Чланак Radnički doneo bod sa gostovanja Crvenoj zvezdi се појављује прво на KRAGUJEVAČKI SPORT.

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.