Stankovićev sin menja Borjana u Zvezdi?

Izvor: B92, 11.Jul.2020, 12:36

Stankovićev sin menja Borjana u Zvezdi?

Crvena zvezda je zainteresovana da u svoje redove dovede Filipa Stankovića, sina trenera Dejana Stankovića.

To je potvrdio generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić rečima da su iz kluba već razgovorali o mogućnosti da ostvare pozajmicu sadašnjeg golmana Intera.

Ipak, dok se ne otvori mesto za mladog čuvara mreže neće biti povučeni konkretni potezi.

"Jesmo razgovorili sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Dejanom Stankovićem oko dolaska njegovog sina i golmana Intera. Videćemo... U ovom momentu imamo Borjana, Vasiljevića, Katića i najmlađeg Ćopića. Videćemo kakva će biti situzacija oko biti odlazaka", rekao je Terzić.

On nije isključio odlazak kapitena Milana Borjana ili drugog golmana Nikole Vasiljevića.

"U skladu svemu tome ćemo se ponašati. U slučaju da ide Borjan ili Vasiljević verovatno bismo doveli Filipa Stankovića. Sada to nije tema, ali ostavljamo prostor", dodao je funkcioner Zvezde.

Na početku priprema Terzić je govorio o planu zarade od 10 miliona evra, pre svega od prodaje Milana Pavkova i Ričmonda Boaćija, potom o sigurnom skraćivanju plata u Zvezdi, ali i da li je poraz od Partizana u polufinalu Kupa bacio senku na sezonu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Filip Stanković dolazi u Zvezdu, samo pod jednim uslovom!

Izvor: Sportske.net, 11.Jul.2020

Za sada nije neophodno pojačanje, ali....Sin trenera Crvene zvezde Dejana Stankovića, Filip, pominje se kao potencijalno pojačanje crveno-belih...Mladi golman je trenutno treći izbor u Interu, spekulisalo se da bi mogao u redove Crvene zvezde, a o tome je danas takođe govorio Zvezdan Terzić..."Razgovarali...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.