Stanković zadovoljan utakmicom - drago mi je zbog mladih igrača

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Okt.2020, 21:26

Stanković zadovoljan utakmicom - "drago mi je zbog mladih igrača"

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković bio je zadovoljan posle pobede protiv Napretka 3:0.

"Mnogo snage i emocija se potrošilo na Kipru, tako da mogu da budem zadovoljan današnjom utakmicom. Bilo je korektno, a meni je najvažnije da se niko nije povredio, ali i da trijumfujemo. Istrčali smo se, moglo je i bolje u nekim fazama meča, ali kada se pogleda šira slika, zaista sam zadovoljan načinom na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koji smo završili drugi ciklus - bez poraza smo u prvenstvu i plasirali smo se u Ligu Evrope. Sledi zasluženi odmor za igrače, a potom 'paklen' ritam, osam utakmica mesečno, te je veoma važno da svi budu spremni, našpanovani i da doprinesu klubu i timu", rekao je Stanković.

Posebno je istakao činjenicu da je svih šest "bonus" fudbalera bilo na terenu.

"Imamo igrače koji nadolaze kao što je Eraković, bilo je tu još mladih igrača koji su dobili priliku i zaista sam prezadovoljan. Moram da istaknem da mi je žao što se Pavkov osetio loše i što nije zaigrao. Zaista sam zadovoljan timom koji treniram, praktično na svakoj poziciji imamo više opcija. Imamo i bodovnu prednost u odnosu na konkurente, ali gledamo u naše dvorište. Ako dođe neki poklon, mi ga prihvatamo i koristimo, ali ni to ništa ne bi vredelo da mi večeras nismo odigrali dobar meč i pobedili", zaključio je Stanković.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.