Stanković za RTS: Svaki derbi nosi svoje tenzije, rezultat je pravičan

Izvor: RTS, 04.Mar.2019, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanković za RTS: Svaki derbi nosi svoje tenzije, rezultat je pravičan

Legendarni fudbaler Crvene zvezde i prvi kapiten reprezentacije Srbije, Dejan Stanković, gostovao je u Jutarnjem programu RTS-a.
"Derbi je sam po sebi specifičan, uvek je nosio svoje čari, tenzije, nervozice... Tako je bilo i ovoga puta, nerešen rezultat, Zvezda je zadržala prednost, možda je utakmica mogla za oko da bude i bolja. Derbi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nosi svoje tenzije, mislim da je rezultat pravičan", rekao je Dejan Stanković gostujući u Jutarnjem programu RTS-a.

Duel na stadionu "Rajko Mitić" završen je remijem 1:1, nakon što je Zvezda u drugom poluvremenu izjednačila preko Milana Pavkova, a ranije Nemanja Nikolić pogodio za Partizan.
Upitan da prokomentariše događaje pre i posle utakmice kada je reč o navijačima, Stanković je odgovorio: "Bitno je da na stadionu nije bilo ničeg ružnog, sastavni deo derbija su 'bakljade' i 'peckanja' navijača, što čini derbi lepim. Nadam se da u budućnosti ima mesta da promenimo neke stvari kao što su to uradili u nekim drugim zemljama.
Dejan Stanković je odigrao ukupno 11 "večitih" derbija, devet u prvenstvu i dva u Kupu. Pobedio je pet, a izgubio četiri utakmice, uz dva remija i postigao četiri gola.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.