Stanković se oprostio od dresa Crvene zvezde

Izvor: Beta, 15.Nov.2014, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanković se oprostio od dresa Crvene zvezde

BEOGRAD, 15. novembra 2014. (Beta) - Nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije Dejan Stanković u subotu se na stadionu Crvene zvezde oprostio od igranja fudbala.

Stanković (36) ušao je u igru u 38. minutu u dresu Zvezde na prijateljskoj utakmici protiv Udinezea, italijanskof kluba gde radi kao pomoćni trener, i igrao do kraja prvog poluvremena.

Pozdravilo ga je 15.000 navijača Zvezde i četvorica navijača >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << Udinezea koji su bili u posebnom prostoru izmedju istočne i južne tribine.

Navijači crveno-belih su ga pozdravili i transparentom na severnoj tribini: "Deki, Zvezda te zove i čeka na tebe!".

"Ovom feštom večeras sam stavio tačku na svoj dečački san. Zatvorio sam krug jedne fenomenalne karijere, ali s vama je sve drugačije, vi ste čudo, mnogo vas volim!", poručio je Stanković navijačima.

Taj univerzalni vezista, koga su treneri koristili na svim pozicijama u veznom redu, odigrao je 96 zvaničnih utakmica za Zvezdu, 205 za Lacio i 321 za Inter.

Stanković se od reprezentacije oprostio oktobra prošle godine, kada je na prijateljskom susretu protiv Japana u Novom Sadu zabeležio 103. nastup za nacionalni tim, čime je postao rekorder Srbije.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanković se oprostio od dresa Crvene zvezde

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Nov.2014

Nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije Dejan Stanković oprostio se danas na stadionu Crvene zvezde od igranja fudbala...Stanković (36) ušao je u igru u 38. minutu u dresu Zvezde na prijateljskoj utakmici protiv Udinezea, italijanskof kluba gde radi kao pomoćni trener, i igrao do kraja prvog poluvremena...Pozdravilo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.