Stanković pred Mačvu: Da što pre slomimo protivnika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Mar.2021, 19:12

Stanković pred Mačvu: Da što pre "slomimo" protivnika

Ozbiljno spremamo utakmicu protiv Mačve, znamo šta nam je cilj i kako želimo da igramo. To je zaostali meč kom ćemo prići maksimalno kao i svakom do sada, rekao je danas trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković.

"Od prvog minuta ćemo nastojati da 'slomimo' protivnika i što pre to učinimo, biće nam lakše. Nema razloga da odmaram igrače, oni su spremni i predah će doći posle 20. marta kada završavamo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ciklus od 11 utakmica u 40 dana. To je zaista paklen ritam. Momci dobro rade, treniraju, koncentrišu se, daju maksimum i sutra će izaći najbolji sastav u datom trenutku", izjavio je Stanković za klupsku televiziju.

Zvezdin trener "vratio" se i na prethodni meč protiv Čukaričkog.

"Kontrolisali smo utakmicu i to je praktično drugi najveći posed koji smo imali do sada - 72 posto i to protiv trećeplasiranog na tabeli. Neki misle da utakmice treba da se dobiju 5:0 ili 6:0 da bi to bilo dobro, ali i minimalni rezultat nosi tri boda, takođe", poručio je Stanković.

Zaostala utakmica 22. kola Superlige između Zvezde i Mačve igra se sutra od 19.10 sati.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.