Stanković pred Evropu: Bez potcenjivanja

Izvor: Sportske.net, 09.Avg.2020, 13:00

Stanković pred Evropu: "Bez potcenjivanja"

Trener Crvene zvezde izneo je prve utiske posle žreba za kvalifikacije za Ligu šampiona.

Crvena zvezda će u okviru 1. kola kvalifikacija za Ligu šampiona odmeriti snage sa gibraltarskim predstavnikom - Evropom, a šef stručnog štaba Dejan Stanković poziva na oprez.

"Ne potcenjujemo nikog. Igra se jedan meč, to je 90 minuta koncentracije i fokusa i veoma oprezno ćemo pristupiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << duelu sa gibraltarskim predstavnikom. Poštujemo svakog rivala, Europa je šampion države i nema prostora za potcenjivanje. Znamo šta nas očekuje, pripremamo se za izazove na svim frontovima, ali volim da o utakmicama razmišljam tek kad dođe vreme za to. Mi do susreta sa Evropom imamo prvenstvene mečeve, tako da idemo korak po korak. Imamo jasne ciljeve i u Superligi, pa i u evropskim takmičenjima, ali kažem, fokusiran sam na prvog narednog rivala. O Evropi ćemo razmišljati kad dođe vreme za to", rekao je Stanković, a prenosi sajt kluba.

Meč će biti na programu 18. ili 19. avgusta, žrebom u Nionu je odlučeno da će Crvena zvezda biti domaćin, a igraće se jedna utakmica.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

EVO GDE ZVEZDA IGRA PRVI MEČ: Oglasio se Stanković nakon žreba za kvalifikacije za LŠ! "Oni su prvaci države!"

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2020

Poziva na oprez...Crvena zvezda će u okviru 1. kola kvalifikacija za Ligu šampiona odmeriti snage sa gibraltarskim šampionom - Evropom...Šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Stanković poziva na oprez...Posle Novog Pazara i niškog Radničkog na Marakani, Zvezda danas (18.30) igra s Mačvom u...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.