Stanković odlazi iz Zvezde i gasi požar u Seriji A?

Izvor: B92, 05.Dec.2021, 23:17

Stanković odlazi iz Zvezde i "gasi požar" u Seriji A?

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković prva je želja Sampdorije, koja odavno pokušava da ga dovede na mesto šefa stručnog štaba.

Sampdorija se nalazi u velikoj krizi i posle poraza od Lacija kod kuće u nedelju uveče (1:3), jasno je da Roberto Daversa više neće biti trener tima iz Đenoe.

Daversa je ovog leta preuzeo Sampdoriju kada je otišao Klaudio Ranijeri, ali posle pet meseci odlazi iz Sampdorije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Ponovo se pominje Dejan Stanković, ali ovog puta najozbiljnije, pošto je u Sampdoriji "dogorelo".

Predsednik kluba Masimo Ferero hteo je upravo Stankovića umesto Ranijerija, ali tada Stanković nije hteo da napusti Crvenu zvezdu.

Sada će Sampdorija svim snagama krenuti po Stankovića, prenosi ekspert za transfere i veoma dobro obavešteni novinar Đanluka Di Marcio.

On prenosi da je Sampdorija već kontaktirala Dejana Stankovića i da žele da on već do petka bude promovisan kao novi trener kluba.

Stanković ima ugovor sa Crvenom zvezdom do 2023. godine, ali kako javljaju italijanski mediji, to Sampdoriji nije problem.

Ferero ne želi da čeka – sledeća utakmica je gradski derbi protiv Đenoe i tu bi Stanković debitovao.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sampdorija želi Stankovića, Zvezda može da ostane bez trenera

Izvor: RTS, 06.Dec.2021, 11:23

Fudbaleri Crvene zvezde mogli bi da ostanu bez trenera tokom ove sezone jer su sve intenzivnije priče da bi Sampdorija na klupi prvog tima želela Dejana Stankovića. Prema poslednjim informacijama, čak i šef stručnog štaba crveno-belih želi da napravi novi korak u karijeri i vrati se u...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.