Stanković o ozbiljnom napretku u igri!

Izvor: Sportske.net, 20.Jul.2020, 22:18

Stanković o ozbiljnom napretku u igri!

Dejan Stanković zadovoljan igrom Crvene zvezde.

Ekipa Crvene zvezde je danas savladala Metalac iz Gornjeg Milanovca rezultatom 1:0, a jedini gol smo videli u samom finišu meča kada je Krstović uspeo glavom da iskoristi centaršut Gobeljića i da pogodi mrežu domaćina.

Nakon utakmice oglasio se i Dejan Stanković.



"Bila je ovo odlična provera za nas. Prijateljske >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << utakmice služe za uigravanje i napredak, a nas je ovaj meč dočekao posle veoma ozbiljnog rada. Ozbiljnijeg od onog koji smo imali pred utakmicu sa IMT-om. Zadovoljan sam kako je ovo danas izgledalo, ali napadači moraju da budu konkretniji i da poprave realizaciju. Konstrukcija, igra iza lopte, presing, sve je dobro izgledalo. Tek smo na devetom danu rada, a vidi se ozbiljan napredak u našoj igri"
, rekao je Stanković.

Ističe pristup igrača u prvi plan.

"Očekujem da nastavimo da radimo kao i do sada. U Pazovi nastavljamo da radimo na usavršavanju, na direktnosti, realizaciji, na igri u 16 metara i na onome što nam fali u ovom trenutku. Prezadovoljan sam pristupom igrača, tu nemam zamerku", kaže on.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanković: Napadači moraju da budu konkretniji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jul.2020, 11:28

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković, posle pobede u pripremnoj utakmici protiv Metalca u Gornjem Milanovcu 1:0, izjavio je da je zadovoljan i ocenio da napadači moraju da budu konkretniji u realizaciji..."Bila je ovo odlična provera za nas. Prijateljske utakmice služe za uigravanje i napredak,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.