Stanković napravio tri, a Batak četiri promene!

Izvor: Sportske.net, 05.Avg.2020, 18:17

Stanković napravio tri, a Batak četiri promene!

Sve je spremno za derbi kola!

Crvena zvezda i Radnički, kao i svi ostali naši timovi, nisu imali previše vremena za odmor, pošto je danas na programu drugo kolo Super lige, a derbi se igra na Marakani.

Dejan Stanković je napravio tri promene u odnosu na prethodni meč sa Novim Pazarom, pošto su na terenu Gobeljić, Degenek i Petrović, umesto Gajića, Erakovića i Sanoga.

S druge strane, u timu Radničkog nema Aksentijevića, Gavrića, Kojića >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i Markovića, ali trener Radoslav Batak je i pre meča najavio određene rotacije usled gustog rasporeda na startu sezone.

Crvena zvezda: Borjan – Gobeljić, Pankov, Degenek, Rodić – Petrović, Nikolić, Ivanić, Spiridonović, Katai – Tomane.







Radnički: Ristić – Bjeličić, Stevanović, Šljivić, Ćirković – Subotić, Pejović – Živković, Pantelić, Mitrović,– Stojiljković.

Utakmica je na programu u 19.00, pratite sa nama dešavanja, kao i uvek.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.