Izvor: RTS, 21.Jul.2020, 12:27

Stanković i hvali i kritikuje

Trener srpskog fudbalskog šampiona Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je, nakon pobede u pripremnoj utakmici protiv Metalca, da je zadovoljan i ocenio da napadači moraju da budu konkretniji u realizaciji.
Crveno-beli su slavili u drugoj pripremnoj utakmici u Gornjem Milanovcu mininmalnim rezultatom (1:0, strelac Krstović u 89. minutu).

"Bila je to odlična provera za nas. Prijateljske utakmice služe za uigravanje i napredak, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << a nas je ovaj meč dočekao posle veoma ozbiljnog rada. Ozbiljnijeg od onog koji smo imali pred utakmicu sa IMT-om. Zadovoljan sam kako je ovo danas izgledalo”, rekao je Stanković za klupsku televizuju, uputivši tom prilikom i malu kritiku ofanzivnim fudbalerima.
”Napadači moraju da budu konkretniji i da poprave realizaciju. Konstrukcija, igra iza lopte, presing, sve je dobro izgledalo. Tek smo na devetom danu rada, a vidi se ozbiljan napredak u našoj igri", poručio je Deki.
Posle prvog dela priprema na Divčibarama, fudbaleri Crvene zvezde sele se u Staru Pazovu, gde će nastaviti da se pripremaju za narednu sezonu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

''Odličan igrač, mesto mu je u Zvezdi!''

Izvor: Sportske.net, 21.Jul.2020

Vrlo brzo je stekao takav utisak...Prvo Zvezdino pojačanje ovog leta je Srđan Spiridonović, brzonogi krilni igrač, koji je na ''Marakanu'' stigao iz Poljske...Tek što je potpisao za crveno-bele, dogodilo se da je bio zaražen koronaviruusom, ali sada je već uveliko na pripremama sa novim saigračima...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.