Stanković: Voleo bih da postanem predsednik Zvezde!

Izvor: NaDlanu.com, 02.Sep.2013, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanković: Voleo bih da postanem predsednik Zvezde!

Proslavljeni reprezentativac Srbije i bivši fudbaler Crvene zvezde, Dejan Stanković, izjavio je da mu trenutno nedostaje iskustvo da bi preuzeo klub sa Marakane, ali nije isključio mogućnost da to učini u budućnosti.

"Ne bežim od odgovornosti, ali zasad nema prostora da radim u Srbiji, iako mi je to velika želja. Crvena zvezda je moj klub, ali za tako viskoku i važnu funkciju potrebno mi je iskustvo. Ja sam tu, završio sam igračku karijeru, polako...", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Deki.Legenda Intera je tokom leta često viđana u društvu funkcionera sa Marakane, međutim, zvanični razgovori o dolasku u klub još uvek nisu obavljeni."Sa njim još uvek niko zvanično nije pričao o mogućnosti da preuzme funkciju predsednika. Najpre mora da se vidi da li Zvezdi u ovom trenutku uopšte odgovaraju promene. Drugim rečima, moramo da vidimo da li će Džajić preći na mesto predsednika Fudbalskog saveza Srbije", rekao je neimenovani izvor iz kluba.Izvor: Kurir
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.