Stanković: Svaka čast mladim igračima, ovo je pravi mentalitet

Izvor: B92, 09.Avg.2020, 21:30

Stanković: Svaka čast mladim igračima, ovo je pravi mentalitet

Posle meča sa Mačvom (3:0), svojim pulenima na igri i zalaganju čestitao je trener Crvene zvezde Dejan Stanković.

Golovima Krstovića, Nikolića i Vulića, Zvezda je stigla i do treće pobede u tri odigrane utakmice.

Na sva tri meča slavili su istim rezultatom – 3:0.

"Dobra utakmica za nas po veoma teškom terenu. Dočekao nas je motivisan protivnik, ali nismo odustajali. Kako je prolazimo vreme, bili smo sve bolji, a mogli smo i gol više >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da postignemo. Ipak, najbitnije je da ulazimo u šanse i da stojimo dobro na terenu. Bilo je grešaka i to direktnih u prvom poluvremenu, ali nemam šta da zamerim igračima. Svaka im čast za svaki minut na terenu. Ovo je pravi mentalitet ", počeo je Stanković.

Istakli su se danas mladi igrači, mrežu rivala pogodili su Krstović i Nikolić, a i Vulić je fenomenalnim golom zaokružio pobedu.

"Mladi igrači moraju da znaju da je svaka utakmica za njih kao praznik. Treba da izgaraju na terenu i da se bore za dres Crvene zvezde. Čestitam Krstoviću i Nikoliću na golovima, ali i Vuliću koji bi mogao ponovo da osvoji sat za najlepši gol kola".

Košarkaš Crvene zvezde Majkl Odžo je juče iznenada preminuo na individualnom treningu, a Dejan Stanković je izjavu dao noseći njegov dres.

"Neka mu je večna slava. Misli su mi usmerene ka njemu, njegovim saigračima, prijateljima, porodici i svima onima koji su ga voleli", rekao je Stanković.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.