Stanković: Pobeda nad Vojvodinom za istoriju

Izvor: Beta, 28.Apr.2021, 18:39

Stanković: Pobeda nad Vojvodinom za istoriju

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je danas da će njegova ekipa uraditi sve da pobedi Vojvodinu u predstojećem meču, da obezbedi titulu šampiona i da se upiše u istoriju kluba."Cele godine vredno radimo, trudimo se da izgledamo što bolje iz utakmice u utakmicu. Približio nam se jedan lep dan, jedna dobra prava utakmica, derbi kola u Super ligi, meč u kojem možeš da ispišeš istoriju", rekao je Stanković, prenosi klub."Mi ćemo sve uraditi da sutra pobedimo, obradujemo naše navijače i upišemo se u istoriju kluba, na tome radimo i zbog toga smo ovde", dodao je trener Zvezde.Fudbaleri Zvezde dočekuju sutra ekipu Vojvodine, u utakmici 34. kola Super lige Srbije i imaće priliku da i matematečki obezbede četvrtu uzastopnu titulu šampiona. Stanković je rekao da očekuje jak otpor i naveo da je Vojvodina "izvanredna ekipa" sa Nenadom Lalatovićem na čelu "koji je pokazao u svakom klubu u kom je bio trener da pravi razliku, radi sa ogromnom energijom, ne posustaje i nikada se ne predaje". "Dosta ga volim i poštujem, odrasli smo zajedno u Crvenoj zvezdi, tako da Lalatovićeve ekipe znaju kako stoje na terenu i šta žele. Očekujem jednu pravu takmičarsku utakmicu u kojoj moramo biti pravi", rekao ...
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STANKOVIĆ PRED VOJVODINU: Pobeda nad Novosađanima za istoriju!

Izvor: Kurir, 28.Apr.2021

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je danas da će njegova ekipa uraditi sve da pobedi Vojvodinu u predstojećem meču, da obezbedi titulu šampiona i da se upiše u istoriju kluba.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.