Stanković: Ovo je neopisivo

Izvor: B92, 23.Avg.2022, 23:17

Stanković: Ovo je neopisivo

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković bio je neutešan posle eliminacije od Makabi Haife u plej-ofu za Ligu šampiona.

Zvezda je primila autogoil u 90. minutu i tako sa ukupnih 5:4 izraelski tim ide dalje u grupnu fazu.

"Ogromna žal, ovaj momenat je neopisiv. Velika žal i bol je velika. Do gola u poslednjem minutu prvog poluvremena, sve je bilo okej. Sada je teško analizirati, odigrali smo utakmicu koju smo zamislili. Dosta oduzetih duela, lopti, napada, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odbranjen penal... Moramo da rešimo te izgubljene lopte. Autogol u poslednjem minutu, to je neopisivo. Ne znam šta bih rekao, jer trenutno su pomešane emocije i ostaneš bez reči u ovom momentu", rekao je trener Zvezde posle meča za RTS.

Sledi Liga Evrope?

"Mi smo klub koji uvek teži ka boljem, baš sam bio srećan, ne pamtim ovakvu atmosferu. Fudbal je neprdvidim, detalji odlučuju utakmice. Ne znam da li ide bolja ekipa, verovatno konkretnija, koja je uspela da izdrži prtisak i da se vrati. Idemo u Ligu EVrope i igraćemo naše prvenstvo koje vodi u Ligu šampiona. Idemo dalje", rekao je Stanković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ivanić: Jako je teško igrati posle ovoga

Izvor: B92, 23.Avg.2022

Strelac drugog gola za Crvenu zvezdu Mirko Ivanić teško je nalazio reči posle eliminacije od Makabi Haife u plej-ofu za Ligu šampiona...Zvezda nije materijalizovala njegov pogodak u 44. minutu za 2:0, jer je par minuta kasnije primila gol duboko u nadoknadi, a onda u 90. minutu ispala autogolom Milana...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.