Stanković: Nisam zadovoljan bodom; Terzić: Najslabiji Partizan u istoriji, morali smo da pobedimo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Okt.2020, 20:18

Stanković: Nisam zadovoljan bodom; Terzić: Najslabiji Partizan u istoriji, morali smo da pobedimo

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković izjavio je da nije zadovoljan osvajanjem boda u 163. večitom derbiju.

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde odigrali su nerešeno 1:1 u Humskoj.

"Nismo zadovolnji bodom, jer mislimo da smo mogli više. Dosta je bilo pasova u nazad, bilo je nepotrebne nesigurnosti. Bilo je dobro u prvih 20-25 minuta, posle u drugom poluvremenu 20 minuta. Sve ostalo je derbi. Žustar, jak, neizvestan", rekao je Stanković >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na konferenciji za medije posle meča.

Partizan je poveo golom Filipa Stevanovića posle greške Strahinje Erakovića, a Stanković je upitan kako mu je delovao posle toga.

"Delovao mi je OK. Greške su sastavni deo fudbala, a on je mlad i na grešakamm se uči. Ovo može da mu bude škola. Ne menjam mišljenje, momak ima kvalitet da igra derbi", zaključio je Stanković.

Terzić: Partizan najslabiji u istoriji, morali smo da pobedimo

Nisam zadovoljan nerešenim rezultatom, Zvezda je morala da pobedi ovakav nikakav Partizan, verovatno najslabiji u njegovoj istoriji, ocenio je generalni direktor Crvene Zvezde,

"I ova utakmica je pokazala ogromnu razliku u kvalitetu izmeđ Crvene zvezde i Partizana. Partizan je igrao bunker sve vreme, jer su svesni da nemaju kvalitet", smatra Terzić.

Kako je naveo, sudija Novak Simović bio je katastrofalan, sve je dosudio u korist Partizana.

"Ne znam ko i zašto štiti ovakav Partizan. Nadam se da su i njihovi navijači svesni njihove nemoći", rekao je Terzić.

Posebna priča je, tvrdi on, sramno ponašanje rukovodstva Partizana tokom utakmice i njihovih “specijalnih gostiju” u centralnoj loži.

"Verovatno su mislili da će nas uplašiti. Nadam se da u ovoj državi postoje institucije koje će se ozbiljno baviti svim stvarima koje su se dešavale na današnjem derbiju", kazao je Terzić.

"Nama preostaje da pobeđujemo i dalje i da pokažemo dominaciju Crvene zvezde. Bićemo šampioni i ove sezone. Idemo dalje", poručio je Terzić.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.