Stanković: Ne smemo da klonemo duhom

Izvor: RTS, 10.Jun.2020, 23:30

Stanković: Ne smemo da klonemo duhom

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković ocenio da je u porazu od Partizana u polufinalu Kupa Srbije odlučila sitnica.
Partizan je sa 1:0 savladao Zvezdu i plasirao se u finale nacionalnog Kupa.

"Kao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << što sam rekao i u najavi utakmice, derbi je derbi. Bila je tvrda utakmica i neizvesna do kraja. Mislim da je sitnica odlučila. Imali smo pogrešan pas, izgubili loptu, usledila je gužva i primili smo gol. Idemo dalje, radili smo pošteno, cilj je bio dupla kruna, ali posao mene i fudbalera koje treniram je da ne stajemo i ne odustajemo", rekao je Stanković.
Uprkos porazu, Stanković smatra da su se njegovi fudbaleri dali sve od sebe da pobede u susretu sa večitim rivalom.
"Čestitam mojim igračima na fer i korektnoj borbi, a čestitam i rivalu na prolasku u finale. Žao mi je što smo izgubili. Sledi nam analiza svega, ali idemo dalje, ne smemo da klonemo duhom", rekao je Stanković.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izvinjenje Borjana, zna šta je falilo

Izvor: Sportske.net, 10.Jun.2020

Milan Borjan nezadovoljan nakon poraza...Partizan je danas ponovo savladao Crvenu zvezdu, ponovo je pobeda bez primljenog gola...Golman Crvene zvezde Milan Borjan je istakao da mu je veoma teško..."Težak poraz, čestitam Partizanu na pobedi. Teško je kad izgubiš ovako. Falilo je žara, završnice,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.