Stanković: Ne mogu ja da komentarišem suđenje

Izvor: B92, 19.Sep.2021, 20:36

Stanković: Ne mogu ja da komentarišem suđenje

Dejan Stanković, trener Crvene zvezde, rekao je da je zadovoljan bodom iz derbija i ocenio da on ne može da komentariše suđenje.

Fudbaleri Crvene zvezde su u 165. "večitom" derbiju odigrali nerešeno 1:1 sa Partizanom na stadionu u Humskoj ulici.

Posle utakmice se na konferenciji za medije oglasio i Dejan Stanković, trener crveno-belih.

"Derbi koji, kao i svaki ne znaš na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koju stranu će da ode. Prvo poluvrrme kontrola utakice, sa par šansi, Dioni jedan na jedan. Imali smo kontrolu, nisam imao utisak da su bolji. I onda gol, grom iz vedra neba, desi se. Ne smeš nikoga da ostaviš samog da šutira, može i da zakači nekoga. Ali vratili smo se i čekali svoj momenat", rekao je Stanković.

Imala je Zvezda svojih problema...

"Nisam hteo da kukam pre utakmice, imali smo peh Ben i Pavkov su bili van. Probali smo kasnije sa Lazetićem i dva napadača. Moglo je da bude sa više karaktera, ali idemo dalje, već za četiri dana ćemo imati priliku da pobedimo i mi i oni.Utakmica protiv Brage je bila zahtevna. Onaj letošnji ritam je bio baš jak, još vučemo od toga. Niko nije osvojio titulu u septembru, idemo dalje"

Stanković je, ipak, zadovoljan bodom.

"Jesam, zadovoljan sam bodom. Da sam gubio 1:0 i ispustio, bio bih nezadovoljan, ne bih nikoga da uvredim. Kako su stvari tekle, sigurno jesam, ali niko nije srećan sa iksom"

O sudijama nije hteo:

"Ne mogu ja da komentarišem suđenje", zaključio je Dejan Stanković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.