Stanković: Na Marakani smo dva puta jači

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Mar.2022, 14:50

Stanković: Na Marakani smo dva puta jači

"Nada poslednja umire, igramo u Beogradu, pred našim navijačima, jedan rani gol promenio bi sve i videćemo kako će se Rendžers ponašati pod pritiskom", rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković uoči sutrašnje revanš utakmice osmine finala Lige Evrope protiv škotskog velikana.

U prvom meču u Glazgovu bilo je 3:0 za Rendžers i Zvezdi je potrebno "čudo" za plasman dalje.

"Ovaj stadion šalje igrače da budu duplo jači, taj adrenalin sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << tribina je poseban, biće isti huk kao u Glazgovu, Marakana neće uplašiti Rendžers, ali će Rendžers imati dva puta jačeg protivnika", izjavio je Stanković na konferenciji za medije.

"Nećemo grlom u jagode, ja to kažem kalkulisani rizik, u dobroj smo fazi kao tim", dodao je Zvezdin trener.

"Napravićemo jak pritisak, da pogreše, kao što smo mi u Glazgovu. Daćemo sve od sebe da se to desi, nadam se da će i sreća biti uz nas, ali moramo da je zaslužimo", poručio je Stanković.

Na pitanje novinara da li može da se ponove "igrački dani" kada je sa Zvezdom pobeđivao Kajzerslautern i Partizan sa po 4:0 rekao je:

"Bila su to neka druga vremena, ne sećam se kroz karijeru velikih preokreta, ali sam u Interu dobio Romu u Superku 4:3, posle 0:3, pa Šalke 5:2 posle 0:0", konstatovao je Stanković i rekao da bi pristao da u 60. minutu utakmice bude 1:0.

Zvezdin golgeter Milan Pavkov, koji će kako je Stanković otkrio biti starter, rekao je da pritisak uvek postoji, ali ako se prihvati na pravi način može da ti pomogne i da budeš još bolji.

"Ako se ostvari rezultat, svi smo junaci, nebitno ko će biti strelac", rekao je Zvezdin junak protiv Liverpula i još nekoliko bitnih mečeva poslednjih godina.

Utakmica između Zvezde i Rendžersa igra se sutra od 18.45 sati na stadionu Rajko Mitić.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Uprkos pobedi, Crvena zvezda završava učešće u Ligi Evrope (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Mar.2022, 02:31

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su ekipu Glazgov rendžersa sa 2:1 u revanš meču osmine finala Lige Evrope. Škotska ekipa sa ukupnim rezultatom 4:2 beleži plasman u narednu fazu takmičenja...Tok meča:..96. minut - Kraj meča, Zvezda je eliminisana iz Lige Evrope..Uprkos pobedi, srpska ekipa završava...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.