Izvor: RTS, 19.Feb.2022, 19:43

Stanković: Motiviše nas kada ne primimo gol, teško je ne misliti na derbi

Sigurno da nas motiviše kada ne primimo gol. Taj podatak je dodatan podstrek za sve nas, tako da ćemo gledati da i u Novom Sadu protiv Proletera budemo na visini zadatka, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković.
Zvezda u nedelju u 23. kolu Superlige od 13 sati igra protiv Proletera u Novam Sadu.

"Utakmica protiv Radničkog bila je pokazatelj dobre forme, gde smo od prvog do devedesetog minuta nametnuli jak ritam. Lopta >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << jednostavno nije htela u gol, ali ako nastavimo tako, sigrno je da će se u nekom trenutku i taj problem otkloniti i da ćemo postati efikasniji", izjavio je Stanković na konferenciji za medije.
Zvezdin trener dodao je da su svi igrači spremni, uključujući i napadača Ohija.
"Nadam se da će nedavna pobeda u Kupu biti prekretnica u nastavku sezone. Video sam veliku želju i motivaciju kod momaka, bili su grupa koja je želela da ide dalje u tom takmičenju i sigurno da to može biti prekretnica. Verujem da će bodovni zaostatak kod igrača stvoriti još veći žar i želju za pobedom. Od početka priprema stalno o tome pričamo. Motiv ne može da bude veći i niko ne može više od nas da želi pobedu".
Pomenuo je Stanković i predstojeći večiti derbi, koji je na programu 27. februara od 18 časova.
"Teško je da se ne misli o derbiju. To je utakmica od velikog značaja za naš klub, naše navijače, ali i nas same. Pre derbija moramo da završimo ozbiljan posao, a to je Proleter. Bez te utakmice ne možemo da gledamo napred. Ima i momenata kada pričamo o derbiju i koliko je taj meč važan, ali smo svi usredsređeni na sutrašnji meč. Opet kažem, ako dođe poklon pre derbija, mi ćemo ga oberučke prihvatiti. To sam mnogo puta rekao. Mi moramo da budemo pravi u Novom Sadu, da bi ako dođe do kiksa, naplatili taj kiks", zaključio je Stanković.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Stanković: Motiv je najveći, teško je ne misliti o derbiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Feb.2022

Sigurno da nas motiviše kada ne primimo gol. Taj podatak je dodatan podstrek za sve nas, tako da ćemo gledati da i u Novom Sadu protiv Proletera budemo na visini zadatka, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković...Zvezda sutra u 23. kolu Superlige od 13 sati igra protiv Proletera..."Utakmica...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.