Stanković Milijašu: Kapitenu, hvala

Izvor: B92, 25.Avg.2014, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanković Milijašu: Kapitenu, hvala

Legenda Crvene zvezde Dejan Stanković poželeo je sreću Nenadu Milijašu u novom klubu, turskoj Manisi.

Jedan od najtrofejnijih srpskih fudbalera u istoriji zajedno sa Milijašem nastupao je za nacionalni tim u kvalifikacijama i Svetskom prvenstvu 2010. godine.

“Hvala, kapitenu. Mnogo sreće i zdravlja ti želim. Primer si za sve“, poručio je Stanković, prenosi zvanični sajt crveno-belih. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Zanimljivo je da su obojica, i Stanković i Milijaš, rođeni u Zemunu, da su obojica nosili ’desetku’ i kapitensku traku najtrofejnijeg srpskog kluba.

Crvena zvezda priredila je svečani oproštaj od kapitena Nenada Milijaša, koji će karijeru nastaviti u turskoj Manisi.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kriza Zvezdi uzvraća udarac: generalni štrajk zaposlenih kuca na vrata

Izvor: HotSport.rs, 26.Avg.2014, 12:50

Ekipa Crvene zvezde ovog leta dobila je novu upravu predvođenu Slavišom Kokezom i Zvezdanom Terzićem koji svim silama pokušavaju da ugase vatrenu stihiju požara dugovanja koji već duže vreme bukti na Marakani.. . Iako su pre nekoliko dana iz svog džepa izvadili novac kako bi obezbedili pravo...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.