Stamenković na golu Azerbejdžana?

Izvor: Sportski Žurnal, 15.Nov.2011, 01:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stamenković na golu Azerbejdžana?

Saša Stamenković na golu Azerbejdžana? Tu mogućnost najavio je njegov brat Bojan.
Bojan Stamenković je iz Leskovca, kao osamnaestogodišnjak, došao u Radnički iz Niša, gde je igrao pet godina, a potom bio član Napretka, Radničkog iz Kragujevca i Banata, odakle se vratio na Čair.
Stalno je u kontaktu sa bratom, Sašom (26), doskora prvim golmanom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Crvene zvezde. Sada je čuvar mreže Nefčija iz Bakua, višestrukog prvaka Azerbejdžana.
- Saša mi je, uz čestitke za rođendan, potvrdio da je dobio ponudu FS Azerbejdžana da uzme dvojno državljanstvo i, eventualno, stane na gol reprezentacije. Još razmišlja, ali nije daleko od odluke da ponudu prihvati. Moraće, ipak, da sačeka da prođe najmanje godina dana igranja u Azerbejdžanu, pa da tek tada stekne pravo na dvojno državljanstvo. U Bakuu je šest meseci i iduće godine u maju znaće se više - istakao je Bojan Stamenković.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.