Šta u Hrvatskoj pišu o smanjenju plata u Zvezdi? (foto)

Izvor: Sportske.net, 05.Apr.2020, 17:19

Šta u Hrvatskoj pišu o smanjenju plata u Zvezdi? (foto)

Ova tema je od njih već par nedelja aktuelna, jer su se na iste poteze odlučili i Dinamo i Rijeka.

U Dinamu to teško ide, ni igrači, ni treneri na čelu sa Nenadom Bjelicom nisu prihvatili predlog uprave, pa je i dalje nije izvesno kako će se čitava situacija na Maksimiru završiti.

Imajući to u vidu, ne čudi što se hrvatski ''Index'' danas bavi i situacijom u Crvenoj zvezdi, gde su se takođe odlučili na smanjenje plata u naredna tri meseca, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za 50 posto.

Za razliku od Dinama, uprava Crvene zvezde je vrlo brzo ostvarila svoju nameru, igrači su prihvatili predlog, a osim toga, sporazumno su raskinuti ugovori sa dvojicom stranaca, Radživom Van la Parom i Žanderom Santanom.

''Zvezda poterala najskupljeg igrača, ostali prihvatili ultimatum o smanjenju plata'', naslov je teksta u ''Indeksu''.

Screenshot: index.hr

U njihovom tekstu se dalje navodi.

''Otpisan je krilni napadač Radživ van La Para, jedan od najskupljih igrača u istoriji Zvezde, za kojeg je letos Hadersfildu plaćena odšteta od 1,2 miliona evra i koji je imao godišnju platu od 600 hiljada evra.

Međutim, on nikako nije opravdao mesečna primanja od 50 hiljada evra, pa je kriza koja je došla poslužila kao savršen izgovor da se s njim potpiše sporazumni raskid ugovora, kojim neće dobiti nikakvu otpremninu, nego samo ono što je do sada zaradio'',
navodi se, između ostalog, u pomenutom tekstu hrvatskog portala.

-
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.