Šta se dešava sa Zvezdinim napadom?

Izvor: Sportske.net, 22.Sep.2019, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta se dešava sa Zvezdinim napadom?

Problemi ovog meseca za Crvenu zvezdu.

Veliki problemi za Vladana Milojevića nakon reprezentativne pauze.

U septembru mesecu svega dva gola Crvene zvezde u tri utakmice, i to oba iz penala. Dodajmo još i da Crvena zvezda nije imala niti jedan šut u okvir gola čitavih 180 minuta.

Protiv Bajerna bez šuta u okvir, kao i večeras protiv Partizana, pa je pravo pitanje ono iz naslova, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da li su Pavkov i Boaći ušli u period kada im manjka motivacije, kao i čitava ekipa?

Milojević menja i deli minutažu Pavkovu i Borjanu, a niti jedan od njih dvojice nije uspeo da napravi malo veći problem svojim rivalima u poslednja dva meča.

Zakazala je i sredina terena, čak ni Marin nema dovoljno prostora za igru iako je imao dve najbolje šanse za Zvezdu u poslednjih 180 minuta, jednu protiv Bajerna, drugu protiv Partizana.

Vladanu Milojeviću predstoji žestok rad i analiza, moraće da probudi dvojicu napadača, a da li je možda rešenje treći - Tomane, ili je problem daleko kompleksniji?

Mi smatramo da je ovo poslednje, imaće dosta posla crveno-beli pre nego što ponovo napad bude na visokom nivou, što je jako potrebno pred duel sa Olimpijakosom.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.