Šta se dešava sa Markom Grujićem, kada će ponovo na teren?

Izvor: Sportske.net, 04.Apr.2016, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta se dešava sa Markom Grujićem, kada će ponovo na teren?

Naš ''zlatni Orlić'' sa Novog Zelanda i Zvezdina ''zlatna koka'' u zimskom prelaznom roku, u poslednje vreme nije na terenu.

Razlog za to je povreda koju Marko Grujić ''vuče'' izvesno vreme, pa je propustio već tri uzastopne Zvezdine utakmice u Superligi, a nije nastupio ni za reprezentaciju Srbije protiv Poljske i Estonije, iako se nalazio u našem nacionalnom timu.

Bez njega u timu, Crvena >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zvezda je proteklog vikenda prekinula rekordnu seriju od 24 uzastopne pobede u Superligi, a kako sada stvari stoje, Marka Grujića neće biti u sastavu ni za utakmicu 29. kola Superlige, protiv Rada u sredu od 16 časova na ''Rajku Mitiću''.

Današnji ''Sport'' prenosi da Grujić ima problema sa leđima, da su mu lekari zbog toga preporučili strogo mirovanje od sedam dana, pa je jasno da će reprezentativac Srbije i budući as Liverpula ''preskočiti'' najmanje još jednu prvenstvenu utakmicu.

Ipak, do početka plej-ofa bi sve trebalo da bude u redu, pa će Zvezda u završne borbe za overu titule ponovo ulaziti sa Grujićem u timu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

''Delije'', znate li ko može besplatno na Zvezda - Rad?

Izvor: Sportske.net, 04.Apr.2016

Posle prekida pobedonosne serije proteklog vikenda, Crvena zvezda će pokušati da već u sredu započne novu...Ekipa Crvene zvezde u sredu od 16 časova na ''Rajku Mitiću'' dočekuje ''Građevinare'' u okviru 29. kola Superlige, a klub iz Ljutice Bogdana je danas obavestio navijače o detaljima vezanim...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.